סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קיש קישוא ותימין טבעוני ללא גלוטן

מתכון לבצק:

מערבבים: קמח שקדים, קורנפלור, 2 כפות שמן זית וקצת מלח. מוסיפים חצי כוס מים בהדרגה ולשים עד לקבלת כדור יציב יחסית
מהדקים לתוך תבנית 26″ מצופה בנייר אפיה. אופים כ- 10 דקות בחום בינוני ומצננים קלות

מילוי
בבלנדר טוחנים: שקדים, כוס ורבע מים, סילאן, חרדל, קצת מלח. עד לקבלת קרם חלק

את הקישואים חותכים לעיגולים, מערבבים עם שמן וצולים בתנור. את עלי התימין מפרידים מהגבעול

מסדרים ירקות צלויים ועשבי תיבול על גבי הבצק האפוי ושומרים חלק בצד. יוצקים מילוי ומסדרים את שאר הירקות+תיבול למעלה

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. רצוי לקרר לפני הגשה

אולי תאהבו גם

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

דילוג לתוכן