סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קיש פלפל קלוי צמחוני

מתכון לבצק: הבצק יספיק ל-2 קישים. מכינים קיש אחד ואת החצי השני משטחים ושומרים בפריזר לפעם הבאה. לעדכן לקוחות מראש
רצוי שהחומרים יהיו קרים.
במעבד מזון מעבדים בפולסים 3.5 כוסות קמח עם קוביות חמאה קרה עד למרקם של קוסקוס
מוסיפים מלח, חומץ, תיבול וחצי כוס מים קרים *בהדרגה*
מעבדים שוב בפולסים עד שנהיה קצת דביק. 
עוצרים ואוספים לכדור בידיים. משטחים לפיתה ומעבירים למקרר בתוך ניילון נצמד או שקית, עטוף היטב.
מרדדים אחרי קירור ומעבירים לתבנית

מילוי
בקערה מערבבים: כוס יוגורט סמיך, ביצים, שליש וקצת  כוס קמח מלא (50 ג’), 50 ג’ פטה, קצת מלח קצת פלפל.

את הפלפלים חוצים לשניים וקולים בתנור עד להשחמה. מוציאים, קולפים וחותכים לרצועות ארוכות

מסדרים ירקות צלויים על גבי הבצק ושומרים חלק בצד. יוצקים מילוי ומסדרים את שאר הירקות

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. רצוי לקרר לפני הגשה

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

דילוג לתוכן