סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קיש בצל ובזיליקום צמחוני

מתכון לבצק: הבצק יספיק ל-2 קישים. מכינים קיש אחד ואת החצי השני משטחים ושומרים בפריזר לפעם הבאה. לעדכן לקוחות מראש
רצוי שהחומרים יהיו קרים.
במעבד מזון מעבדים בפולסים 3.5 כוסות קמח עם קוביות חמאה קרה עד למרקם של קוסקוס
מוסיפים מלח, חומץ, תיבול וחצי כוס מים קרים *בהדרגה*
מעבדים שוב בפולסים עד שנהיה קצת דביק. 
עוצרים ואוספים לכדור בידיים. משטחים לפיתה ומעבירים למקרר בתוך ניילון נצמד או שקית, עטוף היטב.
מרדדים אחרי קירור ומעבירים לתבנית

מילוי
בקערה מערבבים: כוס יוגורט סמיך, ביצים, שליש וקצת  כוס קמח מלא (50 ג’), 50 ג’ פטה, קצת מלח קצת פלפל.

את הבצלים פורסים לחצאי עיגול ומאדים במחבת עם שמן זית עד לשקיפות. את עלי הבזיליקום מפרידים וקוצצים גס

מסדרים את הבצלים + חלק מעלי הבזיליקום על גבי הבצק ושומרים חלק בצד. יוצקים מילוי ומסדרים את שאר הבצלים + בזיליקום למעלה

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. רצוי לקרר לפני הגשה

אולי תאהבו גם

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

נגישות וזמינות במטבח

3 טיפים שמצאתי כיעילים מאד שמאפשרים לי התארגנות יעילה ומהירה במטבח

דילוג לתוכן