סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

פשטידת בצל ופלפל קלוי

מחממים תנור לחום גבוה. את הפלפלים חוצים וקולים בתנור ע"ג נייר אפיה עד להשחמה קלה.

את הבצלים פורסים לעיגולים/ חצאי עיגולים.

מחממים 4 כפות שמן זית ו-4 כפות מים במחבת רחבה ומאדים בה את הבצלים עד לריכוך והשחמה קלה.
את הפלפלים מצננים וקולפים, קוצצים לפרוסות/ ריבועים גסים

בקערה מערבבים קמח עדשים עם כוס מים עד ליצירת בלילה אחידה
מוסיפים תיבול ואת הבצלים והפלפל הקלוי

מוסיפים סודה לשתיה וחומץ תפוחים ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית מצופה עם נייר אפיה ואופים כ- 45 ד' עד להתייצבות והשחמה קלה.

**חובה** לקרר כשעתיים במקרר לפני ההגשה

אולי תאהבו גם

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

דילוג לתוכן