סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

פסטה עם רוטב חמצמץ של ארטישוק, שעועית ירוקה, שום ולימון

קוצצים דק את השום, מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. את הארטישוק מפשירים אם נדרש וחותכים לפסים.

מחממים שמן זית ומוסיפים אליו את הארטישוק. כשהארטישוק מתחיל להיצרב מוסיפים גם את השעועית הירוקה.

מפזרים מעל את השום הקצוץ וגרידת הלימון, מלח, פלפל ומערבבים מדי כמה דקות. שאר הזמן "מקפיצים" באש גבוהה.

כשהשעועית מתרככת מוסיפים את מיץ הלימון ומכבים את האש.
מבשלים פסטה בשפע מים ומסננים. מאחדים את הרוטב עם הפסטה ומבשלים יחדיו, טועמים ומתקנים תיבול.

** חשוב להקפיד על בישול פסטה לדרגת אל דנטה. עדיפות לפסטה ארוכה מסוג כלשהו **

אולי תאהבו גם

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

דילוג לתוכן