סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

עוגת תפוחים עוקצנית

מחממים את התנור לחום בינוני

בקערה אחת מערבבים קמח עם פלפל וקינמון.

בקערה נפרדת מערבבים נמרצות שמן, 2/3 כוס סילאן וכוס מים רותחים עד ליצירת בלילה אחידה יחסית.

שימו לב ששמן הקוקוס במצב נוזלי לפני הערבוב

מוסיפים את הסודה לשתיה ונותנים לתערובת לבעבע קלות.

מוסיפים: ג'ינג'ר קלוף וקצוץ, תערובת קמח, תפוח מגורר ו2/3 כוס רסק תפוחים, מערבבים קלות עד להיטמעות כל החומרים.

משמנים או מרפדים בנייר אפיה תבנית אינגליש קייק. יוצקים לתוכה את התערובת, אופים כ- 40 ד'.

מחכים לצינון מלא לפני שפורסים את העוגה

אולי תאהבו גם

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

דילוג לתוכן