סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

עוגיות טחינה

לחמם תנור לחום בינוני

לערבב בקערה: קמח, אבקת אפיה, סוכר, טחינה גולמית, חמאה / שמן קוקוס.

שימו לב ששמן הקוקוס נמצא במצב נוזלי לפני הערבוב

לשים / מערבבים עד ליצירת בצק אחיד. מקררים קצת ויוצרים עיגולים.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים בין 7 – 15 ד' (תלוי בגודל העוגיה ובעוצמת התנור שלכם)

העוגיה מוכנה כשמופיעים עליה סדקים קטנים. להיזהר שהיא לא תשחים!

חשוב לתת לה להתקרר לפני שנוגסים, אחרת היא תתפורר..

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב'

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

דילוג לתוכן