סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט קישואים לימוני

חותכים את הקישואים לרבעים לאורכם ואז חוצים כל רבע לרוחב.

מערבבים בקערה עם קצת שמן זית ופורסים ע”ג תבנית עם נייר אפיה

צולים בחום גבוה כ- 20 ד’ עד להשחמה חלקית והתרככות

בינתיים קוצצים: בצל סגול, שום, עלי נענע ומעבירים לקופסא גדולה

מוסיפים את הקישואים הצלויים

מתבלים במיץ לימון (להתחיל בחצי כמות ולטעום) מלח, פלפל וקצת שמן זית.

מערבבים טוב ומעבירים למקרר

אולי תאהבו גם

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מידות והמרות

במתכון כתוב 400 גרם אורז מלא… תזכירו לי כמה זה בכוסות?
ו-200 מ”ל שמן זית- זה כמו שמן קוקוס או יותר?
הנה המדריך שיעשה לך קצת סדר בתוך הבלגן עם כל חומרי הגלם שנמצאים במטבח הבריא

נגישות וזמינות במטבח

3 טיפים שמצאתי כיעילים מאד שמאפשרים לי התארגנות יעילה ומהירה במטבח

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

דילוג לתוכן