סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

סירות גמבה ממולאות בפטריות וגבינת עיזים

חותכות את הפטריות והבצלים לקוביות.
מחממות שמן זית במחבת, מטגנות את הבצלים עד שהם שקופים.
מוסיפות את הפטריות עד שמתכוצות, מגירות נוזלים ומעלות ריח. מתבלים בקורט מלח וקצת תימין יבש ומורידים מהאש

חוצות את הפלפלים לשניים לאורכם כך שיווצרו סירות שטוחות ומנקות מגרעינים
מסדרות על גבי תבנית תנור מצופה בנייר אפיה, בצורה צפופה יחסית. מחממים תנור לחום גבוה
מערבבים את הגבינה עם הפיטריות והבצלים לתערובת אחידה יחסית.
בתוך כל פלפל שמות  3-4 כפות מהתערובת ומניחות על גבי תבנית מצופה בנייר אפיה
אופות כחצי שעה -40 ד' בחום בינוני עד להתרככות הפלפל והינמסות הגבינה

אולי תאהבו גם

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

דילוג לתוכן