סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סינייה עדשים וכרובית

את העדשים מבשלים בשפע מים לריכוך מלא ומסננים.
מכינים טחינה דלילה (כמו ריוויון)
את הכרובית מפרקים לפרחים, משמנים וצולים בתנור עד להשחמה קלה
טוחנים בבלנדר: 2 עגבניות חתוכות, בצל סגול, פטרוזיליה למחית חלקה.
מתבלים במלח, פלפל, בהרט, כמון ופפריקה לקבלת תערובת מתובלת ומערבבים עם העדשים המסוננות.

משטחים את העדשים בתבנית פיירקס גדולה.
פורסים 3 עגבניות לעיגולים ומסדרים על גבי העדשים. עליהם מניחים את הכרוביות ומעל להכל יוצקים טחינה.
מפזרים צנוברים ואופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות

אולי תאהבו גם

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

דילוג לתוכן