סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק פטריות וחלב קוקוס עשיר

קולפים וקוצצים שורש סלרי, בצל ושום.
מטגנים על אש קטנה עם שמן זית

קוצצים לגדלים שונים את הפטריות : גס, בינוני, דק ואת התפו”א קולפים וחותכים לקוביות
מוסיפים אותם לסיר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שנית.

מוסיפים לסיר את המים וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה עד לריכוך.
במידה ורוצים – בשלב הזה טוחנים שיבולת שועל לקמח ומוסיפים למרק להסמכה (צריך לערבב טוב)

או – בשלב הוספת הפטריות מוסיפים גריסי פנינה
מגרדים קליפת לימון לתוך המרק + מיץ מלימון שלם, טועמים ומתקנים תיבול

אולי תאהבו גם

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

דילוג לתוכן