סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מרק עגבניות, תרד וקוסקוס

לקצוץ בצל, שום ועגבניות,

לטגן יחד עם תבלינים: קודם כל בצל שום, ואח”כ גם עגבניות.

להוסיף מים ולהביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה.

אחרי 10 ד להוסיף קוסקוס ולבשל עד שמוכן.

להוריד מהאש ולהוסיף תרד קצוץ

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

דילוג לתוכן