סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק מתובל של שורשים ועדשים צבעוניות

קולפים וקוצצים – בצלים, סלרי, שום, גזר, תפו"א

חותכים קטן בלי לקלף – דלורית ועגבניות

בסיר מטגנים על אש נמוכה בצל, שום וסלרי בשמן זית. כשמתחיל לעלות ריח מוסיפים את שאר הירקות + תבלינים (מלבד המלח!) ומערבבים טוב. מגבירים את האש וממשיכים לערבב כ-5 דקות. מוסיפים את שני סוגי העדשים ומערבבים עוד כ- 2 דקות.
מוסיפים מים עד לכיסוי + 2-3 כוסות. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד להתרככות

מוסיפים מלח ומתקנים תיבול. אם צריך מדללים בעוד קצת מים (המרקם אמור לצאת יחסית סמיך, כמו נזיד)

אולי תאהבו גם

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

דילוג לתוכן