מדף הספרים שלי
המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂
ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com
את הבצל קולפים וחותכים לחצי
פורסים לחצאי טבעות במעבד
מעבירים לסיר, מוסיפים שמן ומטגנים על אש גבוהה
מדי כמה דקות מערבבים עד שהעיסה נהיית חומה מאוד. עך סף השרוף.
עכשיו מוסיפים 2 כפות קמח וכוס מים. מערבבים טוב עד שנהיית עיסה מבעבעת ואז חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
ממלאים את הסיר במים (כ- 3 ליטר) ומביאים לרתיחה.
מבשליפ על אש קטנה כחצי שעה
מוסיפים מלח, פלפל ויין
טועמים ומתקנים תיבול
גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.
ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.
אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.