סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק ארטישוק ירושלמי

קולפים וחותכים גס את הארטישוק (בלי רחמים! אם יש בליטות מורידים אותן, לא להשקיע בקילוף מדויק) הגזר ותפו"א. את הבצל, השום והסלרי קוצצים דק

בסיר מחממים שמן זית ומטגנים קודם כל בצל ושום עד שעולה ריח ואח"כ את כל השאר. מוסיפים מים לכיסוי ועוד כוס + עלה דפנה, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך, כשמתרכך מוצאים את עלה הדפנה וטוחנים למרקם אחיד. אם צריך מוסיפים מים ומתקנים תיבול

המרקם אמור להיות דליל יחסית לא "גרברי"

אולי תאהבו גם

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

דילוג לתוכן