סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מיקס ווג’ מסאלה

את כל רכיבי המסאלה (סנטימטר ג’ינג’ר, 2 שיני שום גדולות, ¼ כפית צ’ילי פלייקס, חופן כוסברה, מיץ מחצי לימון, כפית פפריקה)

טוחנים ביחד עם קצת שמן או מגררים וקוצצים דק ומערבבים יחד לתערובת אחידה יחסית

את הירקות חותכים: בצל קולפים ולחצאי טבעות, קולורבי קולפים ולריבועים בינוניים, קישואים למקלות ארוכים ועבים,

את הגמבות לריבועים בינוניים, את הפטריות פורסים לאורכן גס, את העגבניות טוחנים או מגררים.

בסיר גדול מחממים שמן זית ומוסיפים אליו את הבצל עד שהוא הופך לזהוב.
מוסיפים תבלינים שלמים (קינמון, דפנה, זרעי כמון) ומערבבים עד שעולה ריח
מוסיפים את המסאלה ומערבבים היטב כדקה. מוסיפים עגבניות מרוסקות ואת יתרת התבלינים. מבשלים ביחד על אש קטנה כ-10 ד’.
מוסיפים קולורבי, מערבבים טוב ומוסיפים ככוס מים. מבשלים על אש בינונית עם מכסה לכ-20 ד’

מוסיפים: פטריות, גמבה, קישואים ומוסיפים מים עד ל3/4 גובה הירקות. מביאים לרתיחה ומבשלים לעוד 10 ד’

מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים ומבשלים לעוד 2 דקות.

טועמים ומתקנים תיבול

אולי תאהבו גם

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

דילוג לתוכן