סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מאפה עגבניות וחצילים בבשמל קשיו

מחממים תנור לחום גבוה

פורסים את החצילים לעיגולים או פרוסות, מסדרים ע”ג נייר אפיה ומושחים בשמן זית.

אופים עד להשחמה

בבלנדר טוחנים 2 כוסות קשיו עם כוס מים למרקם חלק. מוסיפים מים במידת הצורך

פורסים עגבניות לפרוסות עבות

בתבנית עמוקה מסדרים: חצילים קלויים, עגבניות, מלח-פלפל-תבלין, חצילים, עגבניות, מלח-פלפל-תבלין, בשמל קשיו.

אופים בחום בינוני עד להתייצבות הבשמל.

אולי תאהבו גם

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

דילוג לתוכן