סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

כרוביות מצופות בטחינה ושומשום

מחממים תנור לחום גבוה

מפרקים כרובית לפרחים

חולטים את הפרחים במים – מביאים לרתיחה ואז מוציאים

בקערה מערבבים: 2-3 כפות שמן, 2-3 כפות טחינה, מלח, פלפל ובערך שליש כוס שומשום.

משטחים על גבי נייר אפיה בתוך תבנית ומפזרים מעל עוד שומשום לקבלת ציפוי פריך

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד לפריכות

אולי תאהבו גם

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

נגישות וזמינות במטבח

3 טיפים שמצאתי כיעילים מאד שמאפשרים לי התארגנות יעילה ומהירה במטבח

מדריך בסיסי להקפאת אוכל

מדריך בסיסי להקפאת אוכל
לכל מי שרוצה אוכל בריא וביתי, בלי לעמוד כל יום שעות במטבח.

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

דילוג לתוכן