סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

חציל בארטה (תבשיל פיקנטי של חצילים ועגבניות)

את החצילים קולים בשלמותם בתנור עד לריכוך והגרת נוזלים. להוציא מהתנור, לחתוך באמצע ולצנן.

את העגבניות, השום, הג'ינג'ר והבצל קוצצים דק.
במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים בצל קצוץ. מערבבים טוב ומוסיפים שום, צ'ילי וג'ינג'ר.

כשמעלה ריח מוסיפים את זרעי הכוסברה והכמון יחד עם העגבניות. מבשלים על אש קטנה-בינונית עד לריכוך.
בינתיים קוצצים את בשר החציל, כשהעגבניות מתרככות מוסיפים אותו לסיר ומערבבים.

כשהתערובת מתאחדת מוסיפים גאראם מסאלה, מלח ופלפל ומדללים בכוס מים. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד כ-20 ד.

אם יש צורך מדללים בהמשך בעוד מים, התבשיל צריך להיות במרקם של רוטב סמיך.  טועמים ומתקנים תיבול

אולי תאהבו גם

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א'

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

דילוג לתוכן