סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

חצילים עם אפונה ועגבניות (הודי פיקנטי)

קולים את החצילים בשלמותם בתנור, בחום גבוה, עד להתרככות והשחמה קלה

קוצצים דק: בצל, פלפל חריף, שום.

מטגנים בסיר גדול: בצל עד לשקיפות, מוסיפים שום ופלפל וציפורן, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-3 דקות

חותכים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לתבשיל. מבשלים שוב כ-3 דקות יחדיו.

את החצילים הקלויים קולפים וחותכים גס. מוסיפים לתבשיל את החצילים, האפונה, מיץ הלימון, הסילאן, המלח ו-3 כוסות מים.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עוד כרבע שעה. טועמים ומתקנים טעמים. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים

אולי תאהבו גם

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

דילוג לתוכן