סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

אורז מלא עם חצילים מקורמלים ופיסטוק (כמות קטנה)

את הגזרים מגררים דק במעבד מזון
את החציל פורסים לקוביות בינוניות

בסיר בינוני מטגנים את הגזר עד שמשנה את צבעו. מערבבים טוב.
מוסיפים את האורז ו-4 כוסות מים ומבשלים עד שמוכן.
במחבת- שמים את החצילים עם קצת מים (עד בערך לחצי הגובה) וסוכר חום (2-3 כפות).

מביאים לרתיחה ומערבבים כל הזמן בעדינות. ממשיכים לערבב עד שהמים נספגים והחצילים מתרככים ומתקרמלים קלות.
כשהחצילים והאורז מוכנים מערבבים ביחד בעדינות. קולים פיסטוקים ומצרפים לאורז יחד עם רוטב סויה ומלח

אולי תאהבו גם

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

דילוג לתוכן