רוצה לבשל איתי עסק?

נעים מאוד, שמי תום, אמא לשניים פלוס עסק וגרה ברחובות
העסק שלי קיים מאז 2012 ופעיל היום בפריסה ארצית
הצוות שלנו אמנם לא קטן אך עם זאת שומר על צביון משפחתי ואינטימי
חברי וחברות הצוות נבחרים בקפידה, כדי לאפשר לנו לצמוח ביחד
ולקבל מענה ותמיכה שוטפת לצרכים היומיומיים שעולים בעסק
אנחנו למעשה קולגות שעובדות ביחד למען מטרה משותפת
ואני מובילה את הצוות ונהנית מכל רגע 🙂

אז למקרה ש…
כולם מהללים את הבישול שלך
אולי אפילו עסקת בתחום באופן מקצועי
את ממש רוצה להפוך לעצמאית בתחום אבל…
לא יודעת מאיפה להתחיל?
​חוששת מה"לבד"? או מהתמודדויות עם לקוחות?
רוצה להרוויח שכר ראוי גם בתור עסק צעיר?
חשוב לך להיות מקצועית בבישול אבל זה דורש המון זמן ומשאבים?
חוסר יציבות של עסק עצמאי מלחיץ אותך? או כל ההתעסקות שמסביב?

​יש פתרון!
בצוות של משחקת בסירים

אפשר לעבוד כמבשלת פרטי ומקצועית
ולקבל תמיכה, ליווי ותשתיות של עסק ותיק ובעל נסיון
וצוות מחבק וכיפי שמאפשר לך לקבל למידה וסיוע יומיומי

*הפניה הינה בלשון נקבה אך מיועדת גם לגברים*

 

 

אז אם את
ניידת
פנויה בשעות הבוקר למינימום 15 שעות שבועיות (מדובר בהיקף עבודה חלקי וגמיש)
אוהבת ויודעת לבשל אוכל צמחוני וטבעוני
אחראית, מסודרת ומאורגנת
עצמאית בנשמה
בעלת נגישות טכנולוגית
אוהבת לעבוד עם אנשים

בואי לקבל ממני

מערך ידע והשתלמויות
1. הכשרה ראשונית און ליין: עבודה מול לקוחות, התנהלות במטבח, כספים, שיווק ועוד
2. הכשרה בישולית : טכניקות עבודה, קיצורי דרך, והתנהלות במטבח
3. שלוש השתלמויות שנתיות בנושאים מתחלפים: סגנונות בישול שונים, תזונה מזוויות שונות, גבולות מול לקוחות, שיווק ועוד
4. מאגר אינטרנטי של מאות מתכונים בדוקים וטעימים
5. שירות פיתוח מתכונים
6. מאגר ידע און ליין

מערך שיווקי וטכני
1. אתר פעיל עם אלפי צפיות
2. דף פייסבוק פעיל
3. מערך פירסום און ליין
4. מערך שיתופי פעולה בקנה מידה ארצי
5. מערך שירות לקוחות מקיף

ליווי צמוד ושוטף
1. קבוצת פייסבוק פעילה לתמיכה וסיוע
2. ליווי טלפוני פרטני
3. שיחות תקופתיות פרטניות
4. סיוע בבלת"מים
5. עבודה בצוות

מודל הזכיינות המורחבת (תשלום שנתי קבוע)
מספק לך יציבות ותמיכה לאורך כל הדרך
רוצה לשמוע פרטים נוספים?
כאן אפשר להקליק ולמלא שאלון
במידה ותימצאי מתאימה יתואם איתך ראיון טלפוני

שאלות נפוצות

מי קהל הלקוחות שלנו?
> אנשים שמשנים תזונה מטעמי בריאות
> נשים סביב תקופת הריון ולידה שרוצות לדאוג ולהשקיע בעצמן
> משפחות עסוקות שרוצות להכניס בריאות הביתה
> הבישולים הינם צמחוניים וטבעוניים ומתקיימים בבית הלקוח/ה

מה פוטנציאל ההכנסות שלי וההתנהלות הכספית?
> התשלום המינימלי הוא 110 ש"ח לשעה, ניתן לראות את כל התעריפים כאן
> אני לא גוזרת עמלות! ככל שיהיו לך יותר לקוחות מרוצים כולנו נהיה יותר מרוצים 🙂
> ההתנהלות הכספית היא ישירות מול הלקוחות
> לשם העבודה יש לפתוח תיק במס הכנסה (אם אין לכן)
> אין צורך להוציא כסף על חומרי גלם, התשלום הוא עבור שעות העבודה שלכן
> המודל של העסק מייצר יציבות כלכלית – רוב לקוחותינו הם קבועים ורוכשים מנוי או חבילה

עוד הערות חשובות
> נדרשת ניידות. אם תחבורה ציבורית לא מגבילה אתכן, גם זה בסדר
> נדרשת זמינות ונגישות גבוהה לעבודה שוטפת מולי ומול שאר הצוות בווטסאפ, מייל, פייסבוק וגוגל דרייב.

מודל הזכיינות המורחבת (תשלום שנתי קבוע)
מספק לך יציבות ותמיכה לאורך כל הדרך
רוצה לשמוע פרטים נוספים?
כאן אפשר להקליק ולמלא שאלון
במידה ותימצאי מתאימה יתואם איתך ראיון טלפוני

משחקת בסירים היא הדבר הכי טוב שקרה לי בשנה האחרונה. אני מאוד נהנית לעבוד עם תום.
היא מקצועית, יסודית, אכפתית, אמפתית, יצירתית, תמיד נותנת מענה מדויק לכל מה שאני צריכה במסגרת הבישולים.
היא נותנת הרגשה שיש על מי לסמוך, יש קרקע יציבה וחזקה, וגם רכה ונעימה.
פשוט תענוג לעבוד איתה, ויש הרבה מה ללמוד ממנה.
הצוות פשוט נפלא, כל אחת ואחת מדהימה בדרכה, מוכשרת, מפרגנת, יש שיתוף פעולה נהדר ואווירה של תמיכה ועידוד הדדי.
אוליביה סיטבון, תל אביב, צוות 2016-2019

בתור מבשלת שעובדת בצוות של משחקת בסירים אני מרגישה עטופה בידע מקצועי, ברצון ומוטיבציה להצליח ובאינסוף של מקצועיות.
תום מביאה איתה את הידע העצום שלה גם בבישול וגם בשיווק ופירסום והשילוב הזה פשוט נהדר ומצליח!!
אנחנו צוות של מבשלות נהדרות אחת אחת, שעובדות בתמיכה ושיתוף פעולה
ויש משהו כל כך נעים ותומך בלהיות עצמאית מצד אחד ועם זאת מוקפת בסביבה מפרגנת של צוות
סיגל מור, נס ציונה, צוות 2016-2019

תום היא אשת מקצוע שכל הזמן חושבת צעד קדימה: איך לשפר/להקל/לגוון/להתאים? מה עוד להכניס?
מעדכנת מתכונים, מנסה גישות שיווקיות שונות, חושבת על עוד ועוד שיתופי פעולה
תמיד זמינה כדי לענות על שאלות, לעזור, לכוון, לדייק. והכל בנימה עניינית ונעימה, שירותית ואסרטיבית
אורלי טל, נס ציונה, צוות 2015-2019

כי כל מבשלת – צריכה צוות
שיגבה אותה, שיעזור לה, שיאפשר לה ללמוד ולהתפתח,
שיאפשר לה צמיחה ואויר לנשימה
וגם אוזן קשבת בימים טובים יותר ופחות
ביחד אנחנו בונות בית יציב שמאפשר לנו לפרוח
ומאפשרות ליותר אנשים להכניס אוכל בריא הביתה כחלק מהשגרה