הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

מלך מרקי הקטניות
הפינוק של היום
זה נקרא להשקיע בעצמי!
טוב לארוחת שישי וגם לפויקה עם חברים

כל הסודות לבישול בריא

מדריך קטניות חלק ג' – המרת כמויות

השרית חומוס לפני יומיים ובמתכון כתוב כוס חומוס יבש, הצילו! מה עושים???
מדריך המרות הגיע לעזרה

אז מה הסיפור של זה? חומרי גלם במטבח

מה הסיפור של חומרי הגלם שלנו? המצאה חדשה? מסורת עתיקה? איך מכינים אותם והאם הם טובים לנו?

דילוג לתוכן