
כל בית צריך מקרר מלא באוכל מזין, טעים וכיפי, ושפע זמן לאכול אותו בנחת
אבל החיים לפעמים מאתגרים אותנו, ולמי יש זמן לחשוב על תפריט, לקצוץ, לתבל ולבשל…
משחקת בסירים היא הפתרון שבניתי במיוחד בשבילך!
מבשלת אישית שמגיעה עד הבית לבשל במטבח שלך
מנות בריאות, צמחוניות או טבעוניות
מותאמות אישית לך ולמשפחתך.
משאירות לך מקרר מלא, ניחוחות מעוררי תיאבון וכיור נקי!
שירותי הבישול
כמה זמן? כשעתיים וחצי (3.5 שעות בבישול הכרות)
מה זה כולל? 4 מנות נדיבות + שטיפת כלים וסידור המטבח
לכמה זמן זה מספיק? 4-5 ימים, תלוי בגודל המשפחה ובהרגלי האכילה
המחירים אינם כוללים עלויות מצרכים
כדי שנוכל לבשל אצלך נדרש לנו לכל הפחות תנור ו-3 כירות תקינות ופעילות
מלבד מקרים חריגים הבישול מתבצע בשעות הבוקר / צהריים
כמה זמן? 3 וחצי שעות (4.5 שעות בישול הכרות)
מה זה כולל? ביצוע הקניות + 5 מנות נדיבות + שטיפת כלים וסידור המטבח
לכמה זמן זה מספיק? 5-6 ימים, תלוי בגודל המשפחה ובהרגלי האכילה
המחירים אינם כוללים עלויות מצרכים
כדי שנוכל לבשל אצלך נדרש לנו לכל הפחות תנור ו-3 כירות תקינות ופעילות
מלבד מקרים חריגים הבישול מתבצע בשעות הבוקר / צהריים
כמה זמן? שעתיים (שלוש שעות בישול הכרות)
מה זה כולל? 4 מנות נדיבות וסידור המטבח
לכמה זמן זה מספיק? 4-5 ימים, תלוי בגודל המשפחה ובהרגלי האכילה
המחירים אינם כוללים עלויות מצרכים
כדי שנוכל לבשל אצלך נדרש לנו לכל הפחות תנור ו-3 כירות תקינות ופעילות
מלבד מקרים חריגים הבישול מתבצע בשעות הבוקר / צהריים
חבילות גמישות למשפחות בתקופה שלפני ואחרי הלידה (עד שנה), קיים במסלול משחקת (ניתן לשדרג למפנקת)
כמה זמן? שעתיים וחצי ומעלה (שלוש וחצי שעות בישול הכרות)
מה זה כולל?בישול, שטיפת כלים וסידור המטבח
לכמה זמן זה מספיק? 4-5 ימים, תלוי בגודל המשפחה ובהרגלי האכילה
המחירים אינם כוללים עלויות מצרכים
כדי שנוכל לבשל אצלך נדרש לנו לכל הפחות תנור ו-3 כירות תקינות ופעילות
מלבד מקרים חריגים הבישול מתבצע בשעות הבוקר / צהריים
איזורי שירות
הצוות שלנו

הילדות שלי רצופה תמונות וזכרונות ממטבחה של סבתי, כשאני יושבת על השיש הזעיר, גומעת כל תנועה שלה, כל טכניקה, כל טעם וריח שעלו מסיריה וידיה הטובות. כשבגרתי, הכל חזר אלי- רציתי לנסות בעצמי, גיליתי כמה זה עושה לי טוב וכמה נעים לי להאכיל אנשים. לפני כחמש שנים עברתי לתזונה טבעונית ומאז אני נהנית אפילו יותר לשחק במטבח, להתנסות ולאלתר, להביא חומרי גלם לידי אוכל של ממש, מזין ומפתיע בטעמו ולא רק לטבעונים.

נולדתי בטבעון למשפחה שהאוכל מהווה את מרכז חייה. מגיל צעיר מאוד נמשכתי למטבח ולבישול. בגיל 14 התחלתי לעבוד במטבח בצמוד לאבי ולמדתי ממנו איך מדברים עם האוכל. בשבילי אוכל זה עונג, זו אהבה, זה רגש,זו אומנות,זה רומן… האוכל שאני מבשלת חייב להיות טעים, עדין ,יפה ואסתטי. הבישול הוא חלק בלתי נפרד מהיומיום שלי, אני נהנית להאכיל אנשים באוכל איכותי ,מזין ובריא.

לפני כעשור החלטתי להיות טבעונית ובמקביל אזרתי אומץ והתחלתי לשחק במטבח, גיליתי שהמטבח הוא מקום של חקירה, יצירה וביטוי עבורי. אני אוהבת לנסות דברים חדשים, לאלתר וליצור מתכונים בריאים וטעימים. מרגש אותי להכין אוכל שהוא מזין, בריא,טעים ומזמין ולראות את ההנאה והפליאה של אנשים. אוכל מנקודת מבטי מביא איתו הרבה שמחה, חיים, חמימות, תחושה של בית.

אני נטורופתית והרבליסטית קלינית. שנים של אהבה למטבח הובילה אותי ללימודי נטורופתיה מתוך הבנה שהמזון אותו אנחנו אוכלים הוא אבני הבניין שמשפיעים על תחושת החוזק והבריאות שלנו. הסיפוק הגדול ביותר שלי הוא לאפשר לאנשים לאכול אוכל טעים שגם ירגיש נעים בבטן. אוהבת להפוך רגישות להזדמנות ולמצוא פיתרונות יצירתיים טעימים ומפתיעים.

מאז היותי ילדה עסקתי בתזונה בריאה. עם השנים, הידע התיאורטי הפך לעיסוק פרקטי. התחלתי לבשל כתחביב וגיליתי דרך הידיים שעולם המטבח הוא למעשה עולם אמנות ויצירה מופלא וממכר.
התשוקה שלי היא להעניק לאנשים אוכל טעים, ויחד עם זאת בריא, מזין ומשביע. לפתוח בפניהם עולמות חדשים, להפריך אמונות מוטעות ולהתאים לכל אדם את מזונותיו על פי העדפותיו, צרכיו ורצונותיו.

אני עוסקת באמנות, סאונד, שיאצו ובישול. במטבח שלי כבר מעל 10 שנים התפריט הוא צמחוני וטבעוני. בישול הוא מקום בו יש אינסוף אפשרויות, דרכן אפשר לשלב מנות שהן גם עשירות ומזינות וגם טעימות, ואני מאמינה שלכל אחד מגיע להנות מהמגוון הרחב לפי טעמו האישי

אני גרה בנס ציונה ומטפלת ברפואה סינית.
מגיל צעיר התזונה היתה חלק משמעותי בחיי, הבישול נכנס מעט מאוחר יותר והשילוב בין השניים מאפשר לי יצירתיות, שמחה והרבה שקט.
יש לי אהבה גדולה לכל מאכל שממלאים אותו ואני בעיקר אוהבת לחקור ולאכול מאכלי עדות פשוט כי יש שם מלא חוכמה עתיקה יחד עם טעם מעולה

תמיד אהבתי ליצור ולשמח אנשים. בבישול מצאתי את החיבור בין שתי האהבות הללו. בזכות בת זוגי נחשפתי לנפלאות המטבח הצמחוני והטבעוני ומאז שנולדה בתנו נוסף גם הנופך הבריא. אשמח להביא לביתכם את אותו אוכל טעים ובריא שאני מבשל לחבריי ולמשפחתי

תמיד אהבתי לשחק במטבח ולהסתובב להורים שלי במטבח בין הרגליים, שוטפת, מקלפת, קוצצת. אוכל הוא אהבה, התרגשות, חופש, יצירה. כשהנפש זקוקה, אני במטבח. כשאוהבים את מעשה ידיך, פרי עמלך זה אושר גדול כי נתת את כל כולך. לשמח אנשים דרך אוכל זה הכיף הכי גדול שיש

אני חיה ונושמת את נושא התזונה הבריאה. מאמינה שמודעות לתזונה בריאה יוצרת מציאות לחיים טובים יותר!
מתמחה בתזונה איורודית ומקרוביוטית, מנחה קבוצות בתרגול בצ'י גונג,
מלווה משפחות ויחידים ומעבירה סדנאות בישול בריא, סדנאות על התססת מזונות והרצאות בנושא תזונה בריאה .
המטרה שלי היא להגביר את המודעות לתזונה ואורח חיים בריא מתוך אמונה שגוף בריא לנפש בריאה ושמחה. השליטה על בריאותנו היא בידיים שלנו ושינוי תזונתי היא דרך נהדרת לבחור בבריאות! מאמינה מושבעת בתזונה נכונה, מותאמת אישית כדרך חיים. בישול מבחינתי זו אומנות והנאה

אוהבת לבשל מאז שזוכרת את עצמי. בשנים האחרונות פוזלת לכיוון הבריא ומשתדלת מאוד להכניס לבישול בכלל והביתה בפרט מוטיבים בריאותיים.
מאמינה בלב שלם שגם אוכל בריא צריך ויכול להיות טעים.
אוהבת במיוחד לאכול תבשיל קארי כתום וגם קציצות כרובית מתובלות, שני תבשילים שמכניסים קצת פיקנטיות לחיים

כצמחוני מילדות ודי בררן, הרגשתי רוב חיי די מוגבל מבחינת אפשרויות באוכל. דווקא בשנים האחרונות ככל שאני נע יותר על הרצף הטבעוני, נפתח בפני עולם חדש ומגוון של טעמים שילובים ומירקמים בריאים ומשמחים. ובאופן מפתיע אני מוצא את עצמי נהנה להגיע למטבחים אחרים, ליצור מטעמים ולמלא את המקרר בכל טוב

אני גרה בקיבוץ צרעה, ונהנית מחיי הכפר השלווים, על השקט והשפע שבהם. עסקתי בחינוך במשך שנים רבות, עד שהבנתי שהתשוקה האמיתית שלי קשורה למקום בסיסי וקמעי יותר – האוכל והתזונה שלנו. אני מאמינה שמה שאנחנו מכניסים לגוף שלנו – משתקף בנפש שלנו, ובתוך כך חוגגת את השפע הנהדר שיש לנו פה במסיבת בישולים ובריאות במטבח הביתי


אני קונדיטורית טבעונית וחובבת אוכל בכלל.
אוכל הוא אהבה – כך אני רואה את זה. ליצור מטעמים במטבח מתוך מחשבה על מי שיאכל אותם זה אחד הדברים האהובים עליי. ומאז ומתמיד אהבתי לשמח אנשים בעזרת מאפים ומאכלים מעשי ידיי, ממש כמו הסבתות.
אני טבעונית בעצמי ודוגלת בהכנת אוכל בריא, צבעוני ושמח מתוך הבנה שאנחנו זה מה שאנחנו אוכלים.