הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          תבשילי חורף בקורס בישול בריא

          תבשיל כרובית ועדשים ברוטב תפוזים וחרדל

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 20 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          1 כוס עדשים ירוקות
          2 כרוביות בינוניות
          4 כרישות
          6 שיני שום
          שמן זית
          מלח
          פלפל
          לרוטב:
          2 תפוזים
          3 כפות חרדל גרגרים
          3 כפות דבש או סילאן
          כף שמן זית


          הכנה

          את העדשים לבשל בשפע מים עד להתרככות חלקית, מרקם אל-דנטה, ולסנן היטב.
          את הכרישה לנקות ולחתוך לעיגולים, את השום לקלוף ולפרוס לפרוסות עבות.
          את הכרובית להשרות במי מלח ואחר כך לפרק לפרחים בגודל בינוני.
          להכין רוטב: מיץ תפוזים, חרדל, דבש, 2 כפיות שמן זית
          לטגן בסיר רחב את הכרישה והשום עד לשקיפות.
          להוסיף את הכרובית ואת הרוטב, לכסות ולבשל על אש בינונית כ-5 דקות.
          לערבב את תוכן המחבת תוך כדי.
          כשהכרובית מתחילה להתרכך, לפתוח את המכסה ולהמשיך לערבב עד להיעלמות הרוטב ולצריבה קלה של הכרובית.
          אם צריך אפשר להוסיף כמה כפות מים כדי שלא יישרף.
          להוסיף את העדשים המבושלות ולערבב יחדיו במחבת 2 דקות לאיחוד טעמים. לתבל במלח פלפל.

          קרדיט השראה – דברים בעלמה

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

           

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן