לקלוף ולחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
לחמם 2 כפות שמן קוקוס/ חמאה במחבת ולהוסיף אליהן את התפוחים.
כשהתפוחים מתרככים קצת להוסיף צימוקים ופקאנים,
לבזוק קינמון ולהוסיף סילאן.
לבשל עוד דקה ולהוריד מהאש. כדאי לטעום ולתקן תיבול.
לקחת 2 עלי פילו ולשמן אותם בשמן קוקוס.
לקחת עוד 2 עלים, לשים על גבי העלים הקודמים ולחזור על הפעולה.
לשטח את תערובת התפוחים בחצי התחתון של העלים ולהשאיר "קצוות" למטה ובצדדים.
לקפל את הקצוות פנימה ולגלגל לרולדה.
לשמן את החלק החיצוני של העלים ולפזר קוקוס וקינמון (אופציה).
לאפות ב-180 מעלות לכ-20 ד' (עד שנהיה חום ופריך).
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח