הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא סדנת קציצות

          קציצות כרישה ומנגולד מתובלות

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 30 דקות | בינוני
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          4 כרישות גדולות
          2 ביצים
          1/2 כוס קמח מלא/כוסמין
          2 צרורות מנגולד
          1/2 כפית כורכום
          1/2 כפית פפריקה
          1/2 כפית בהרט
          1/4 כפית קינמון
          1/4 כפית מלח
          1/8 כפית פלפל
          שמן זית
          נייר אפיה


          הכנה

          לשטוף טוב את הכרישה והמנגולד.
          לקצוץ את הכרישה (חלק לבן) לעיגולים.
          לקצוץ מנגולד - גזע לרצועות דקות, עלים ירוקים לרצועות בינוניות.
          במחבת לאדות גזע מנגולד וכרישה עם קצת שמן זית.
          כשמתרכך, להוסיף את העלים הירוקים.
          אחרי שהכל מתכווץ להעביר לקערה ולהוסיף – קמח, תבלינים וביצים.
          לשמן נייר אפיה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה.
          לאפות בחום בינוני כחצי שעה, עד שהחלק העליון נהיה קצת פריך.
          לתת לקציצות להצטנן קצת לפני האכילה.


          אחד מהמתכונים המנצחים שלי, מתכון חורף כיפי וורסטילי, שעושה שימוש מוצלח בחומרי הגלם של העונה
          וגם בתבלינים שמדגישים את טעמי הירקות והופכים את הקציצות האלו לענן נימוח בפה.
          טכניקת בישול הכרישה כאן מפשטת את תהליך הבישול ונותנת תוצאות טעימות ומשמחות.
          רוצה להכיר עוד מתכונים עם כרישה?
          כאן אפשר למצוא מתכון ל
          מאפה כרישה יווני
          אנטיפסטי כרישה
          פשטידת כרישה טבעונית

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

           

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן