לבשל את העדשים בשפע מים עד לריכוך מלא, לסנן ולצנן.
לפרוס את החציל לקוביות גדולות, לערבב עם שמן זית ולשטח על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה.
לצלות בתנור חם מאוד עד לריכוך והשחמה.
לקלוף שום, לקלוף בצלים ולפרוס אותם לרבעים גסים.
לטחון את כל הרכיבים יחד במעבד מזון לעיסה אחידה
(לא צריכה להיות חלקה לחלוטין, רק עד ש"נדבקת")
אם יש צורך, לתקן תיבול ולקרר קצת.
ליצור קציצות ולסדר על גבי נייר אפייה משומן. לשמן קצת גם מלמעלה.
לאפות בחום בינוני כחצי שעה עד להתייצבות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח