הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          צ'אנה מסאלה - מתוך קורס בישול בריא

          צ’אנה מסאלה – תבשיל חומוסים הודי

          הכנות: 60 דקות | בישולים: 40 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          כוס וחצי חומוס יבש או שקית חומוס קפוא (800 ג')
          2 בצלים
          5 שיני שום
          קוביית ג'ינג'ר טרי גדולה
          6-7 עגבניות בשלות / 2 קופסאות שימורי עגבניות קצוצות (800 ג' סה"כ)
          צרור פטרוזיליה/כוסברה (אופציה) - חלק לבישול וחלק אפשר להשאיר טרייה להגשה
          2 כפית זרעי כמון
          2 כפית זרעי חרדל
          7 יחידות ציפורן
          4 יחידות הל שלם
          1 מקל קינמון
          5 כפות אבקת קארי
          כף מלח


          הכנה

          ​להשרות ללילה חומוס יבש בשפע מים, לסנן ולבשל אותו כשעה עם חצי כף מלח, עד להתרככות מלאה.
          לקצוץ בצל, עגבניות ופטרוזיליה. לכתוש/ לגרר ג'ינג'ר ושום.
          בסיר רחב על אש בינונית לטגן בשמן תוך כדי ערבוב: ציפורן, הל, קינמון, זרעי כמון, זרעי חרדל ואבקת קארי.
          להוסיף בצל קצוץ, מלח, שום וג'ינג'ר ולערבב היטב
          אחרי שהבצל הופך לשקוף, נוסיף עגבניות, ונביא לרתיחה.
          לבשל את המסאלה על אש נמוכה כ-10 דקות.
          אח"כ יש להוסיף את החומוסים המבושלים עם פטרוזיליה, לערבב טוב ולהוסיף מים עד לכיסוי..
          להביא לרתיחה ולבשל רבע שעה על אש בינונית בבעבוע עדין.
          להוציא כוס מהתבשיל, למעוך למחית ולהחזיר לסיר.
          לתקן תיבול ולהמשיך לבשל כמה דקות. מומלץ להגיש עם אורז.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן