הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          פלפלים צמחוניים ממולאים בכל טוב

          הכנות: 30 דקות | בישולים: 75 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          6-7 פלפלים צהוב/אדום/כתום
          חצי כוס אורז מלא
          חצי כוס עדשים שחורות
          צרור עשבי תיבול (פטרוזיליה/ כוסברה/ שמיר- או ערבוב של שלושתם)
          2 שיני שום
          50 ג' אגוזי מלך
          50 ג' צנוברים
          מלח
          פלפל
          פפריקה
          לרוטב:
          8 עגבניות
          לימון
          2 שיני שום כתושות
          2-3 כפות סילאן
          כף פפריקה
          כפית מלח
          קורט פלפל
          שמן זית


          הכנה

          בסיר רחב לחמם שמן זית.
          את העגבניות לקצוץ ואת השום לכתוש. לצרף את שניהם לסיר.
          לבשל על אש בינונית עד לבעבוע של התערובת, תוך כדי בחישה מדי כמה דקות ואז להוסיף את התבלינים והסילאן.
          לערבב עוד 2 דקות ולהוסיף 2 כוסות מים.
          כשהרוטב מגיע לרתיחה להנמיך את האש ולבשל עוד כ-20 דקות.
          לטעום ולתקן תיבול, להוסיף מיץ מלימון לפי הטעם.
          לחתוך לפלפלים את הכובע.
          לטחון במעבד מזון: אגוזי מלך, שום, עשבי תיבול ותבלינים.
          לערבב בקערה את התערובת הטחונה יחד עם עדשים, אורז וצנוברים.
          בכל פלפל לשים 2 כפות מהרוטב ולמלא  בתערובת המילוי עד ל-3/4 מגובהו.
          לכסות בעוד 2 כפות רוטב ולסגור.
           לסדר צמוד בתוך הרוטב את הפלפלים הממולאים, לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה.
          להמשיך לבשל על אש קטנה כשעה.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן