לחמם את התנור לחום בינוני.
בקערה אחת לערבב קמח עם פלפל וקינמון.
בקערה נפרדת לערבב נמרצות שמן, סילאן ומים רותחים עד ליצירת בלילה אחידה יחסית.
להוסיף את הסודה לשתייה ולתת לתערובת לבעבע קלות.
להוסיף: ג'ינג'ר קצוץ, תערובת קמח, תפוח מגורר ורסק תפוחים,
לערבב קלות עד להיטמעות כל החומרים.
לשמן או לרפד בנייר אפייה תבנית אינגליש קייק.
לצקת לתוכה את התערובת, לאפות כ-40 ד'.
לחכות לצינון מלא לפני פריסת העוגה!
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח