לקלף ולחצות תפו"א, לבשל במים עם מלח עד להתרככות חלקית (שלא יגיעו למצב של פירה).
לקצוץ עשבי תיבול ועגבניות דק-דק.
את תפוחי האדמה לקרר ולחתוך לקוביות בגודל ביס.
לערבב את כל המרכיבים בקערה בעדינות ולתבל במלח, פלפל, שמן זית, בלסמי ושום כתוש.
לטעום ולתקן תיבול.
לקרר לפני ההגשה לאיחוד טעמים.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח