להשרות את השעועית ללילה. רצוי להחליף מים באמצע.
לבשל את השעועית כשעה עם כפית מלח עד לריכוך טוב, אבל לא עד כדי פירוק.
לסנן את השעועית ממי הבישול.
לקצוץ בצל ירוק דק.
לערבב סילאן, מיץ לימון,שמן זית, קורט מלח וקורט פלפל.
לערבב את השעועית עם הבצל הירוק והרוטב, לטעום ולתקן תיבול אם צריך.
רצוי להשהות לפחות שעה לפני האכילה במקרר/ במקום קריר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח