להשרות את העדשים כשעה.
לבשל את הסלק בקליפתו עד שסכין ננעצת לתוכו בקלות.
להוריד מהאש ותחת מים זורמים לקלף ולהניח בצד.
לבשל את העדשים השחורות עד שמתרככות ולקצוץ את הפטרוזיליה דק.
את הסלק לחתוך לקוביות קטנות ולערבב בקערה עם שאר המרכיבים.
לתבל במלח, פלפל, לימון או חומץ, אפשר לצרף גם קליפת לימון קצוצה.
לטעום ולתקן תיבול. לסיים עם שמן זית וערבוב נוסף.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח