לפרק כרובית לפרחים קטנים.
לשמן בקצת שמן זית ולשטח בתבנית על גבי נייר אפייה לצלות בחום גבוה/ בגריל עד להשחמה קלה והתרככות.
לקצוץ דק בצל ירוק ולכתוש שום.
לערבב יחד עם הכרובית והחמוציות.
להכין רוטב מחרדל, סילאן, תבלינים, מיץ מלימון אחד וקצת שמן זית.
לערבב יחד, לטעום ולתקן תיבול.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח