לסנן את הדוחן, להעביר לסיר ולכסות בשפע מים.
להביא לרתיחה ולבשל עוד 8-10 דקות, עד לרמת נגיסות, זה הזמן לטעום ולקבל החלטה אמיצה :)
לסנן, לשטוף היטב במים קרים ולהניח בצד.
בזמן בישול הדוחן לחתוך את הקישואים והבצלים לקוביות ולהכניס לקערה.
לשמן היטב ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לצלות כחצי שעה בתנור על חום גבוה.
לקצוץ דק את הפטרוזיליה לתוך קערה.
כאשר הירקות צלויים היטב, להעביר אותם יחד עם הדוחן לקערה, להוסיף קורט פלפל, חצי כפית מלח ולימון לפי הטעם.
לערבב טוב טוב, ולהוסיף 2-1 כפות שמן זית לפי הצורך
להגיש קר או בטמפרטורת החדר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח