הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מרק שעועית טבעוני של סבתא

          הכנות: לילה | בישולים: שעה וחצי | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          שורש סלרי
          3 בצלים
          9 עגבניות
          4 שיני שום
          2 כוסות שעועית לבנה
          3-2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר (אופציונלי)
          שמן זית
          כף כורכום
          כף פפריקה
          2 כפות מלח, קורט גדוש פלפל


          הכנה

          להשרות את השעועית ללילה בשפע מים.
          לסנן, להעביר לסיר עם שפע מים וכף מלח ולבשל בבעבוע עדין עד לריכוך, כשעה.
          לקלוף ולקצוץ בצל, שורש סלרי ושום ,את עלי הסלרי שומרים בצד.
          לחמם שמן זית בסיר עמוק ולטגן בצל, שום ושורש סלרי קצוצים כמה דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
          לקצוץ עגבניות ולהוסיף לסיר יחד עם מלח, פלפל, פפריקה וכורכום (בנדיבות)
          לבשל על אש גבוהה ולערבב עד להתפרקות של העגבניות וצמצום נוזלים.
          ​להוסיף שעועית מבושלת מסוננת ממי הבישול ומקלות סלרי חתוכים גס ולערבב טוב.
          לכסות במים ולהביא לרתיחה.
          לבשל כחצי שעה עד לאיחוד טעמים.
          לטעום ולתקן תיבול.
          * ניתן להכין גם עם שעועית קפואה, ולצרף אותה לסיר ללא בישול

           

          המרק הזה נהדר כמו שהוא או בתור תבשיל עשיר ומזין לקוסקוס (זו ההעדפה שלי!) או לאורז.
          הוא הולך מצויין לצד קציצות ירק כמו קציצות דלורית או קציצות מנגולד וכרישה
          זה המרק שאכלתי בימי שישי אצל סבתא שלי (מינוס הבשר), זה אחד המאכלים הראשונים שגרמו לי להבין שיש אוכל יותר טעים מחוץ לכותלי חדר האוכל (ככה זה כשאת קיבוצניקית)
          וזו גם אחת המנות הראשונות ש”צמחנתי”, כדי שאוכל להמשיך להנות ולשבוע ממנה.
          כשרק התחלתי עם הצמחונות, היה משהו מאוד משמח ונעים לאכול אוכל מוכר מאחד המרכיבים הכי מזינים ונגישים שיש פה – שעועית.
          זה מרק משביע ומנחם לימי חורף וקור, שיכול להגיע כמנת צד או פשוט לשבת כתבשיל במרכז השולחן כמנה עיקרית.
          נסו ותהנו!

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן