הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          בישול ביתי בריא סדנת קטניות וירקות

          מרק פטריות ושעועית מפנק

          הכנות: לילה | בישולים: שעה ורבע | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          1/2 קילו שעועית לבנה/ לוביה מושרית ללילה
          3 סלסלות פטריות שמפיניון/ פורטבלו
          3 בטטות גדולות
          3 קולורבי גדולים
          3 עגבניות בשלות
          2 בצלים לבנים
          2 בצלים סגולים
          4 שיני שום
          2-3 כפות מלח, כחצי כפית פלפל שחור
          3-2 ענפי רוזמרין טרי
          כוס יין לבן


          הכנה

          את השעועית לבשל בשפע מים וכף מלח כשעה, עד להתרככות (אפשר במקום להשתמש בשעועית קפואה).
          את הבצלים לקצוץ לחצאי טבעות, ואת השום לקצוץ לפרוסות דקות.
          לחמם שמן זית ולאדות בו את הבצל, השום וענפי הרוזמרין למספר דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם על אש בינונית.
          את הבטטות והקולורבי לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות.
          את הפטריות לחתוך לרבעים/ חצאים בהתאם לגודלן, את העגבניות לקצוץ דק.
          לצרף את כל הירקות לסיר ולתבל בחצי כפית פלפל וכף מלח, לערבב טוב, להגביר קצת את האש ולכסות.
          לערבב מדי פעם עד שהירקות מתחילים להפריש נוזלים, להוסיף את השעועית, מים עד לכיסוי + 2 כוסות ואת היין.
          להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד לאיחוד טעמים.
          לטעום ולתקן תיבול.
          למעוך בעזרת כף חלק מהבטטות לקבלת מרקם עשיר.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן