את השעועית לבשל בשפע מים וכף מלח כשעה, עד להתרככות (אפשר במקום להשתמש בשעועית קפואה).
את הבצלים לקצוץ לחצאי טבעות, ואת השום לקצוץ לפרוסות דקות.
לחמם שמן זית ולאדות בו את הבצל, השום וענפי הרוזמרין למספר דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם על אש בינונית.
את הבטטות והקולורבי לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות.
את הפטריות לחתוך לרבעים/ חצאים בהתאם לגודלן, את העגבניות לקצוץ דק.
לצרף את כל הירקות לסיר ולתבל בחצי כפית פלפל וכף מלח, לערבב טוב, להגביר קצת את האש ולכסות.
לערבב מדי פעם עד שהירקות מתחילים להפריש נוזלים, להוסיף את השעועית, מים עד לכיסוי + 2 כוסות ואת היין.
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה עד לאיחוד טעמים.
לטעום ולתקן תיבול.
למעוך בעזרת כף חלק מהבטטות לקבלת מרקם עשיר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח