הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מרק חרירה טבעוני

          הכנות: יום מראש + שעה | בישולים: 45 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          3 בצלים
          1 צרור סלרי
          1 צרור פטרוזיליה
          1 שורש סלרי
          2 לימונים
          5 עגבניות
          כוס וחצי חומוס יבש
          כוס וחצי עדשים ירוקות
          כפית מלח, קורט גדוש של פלפל
          כפית כורכום
          כף פפריקה
          שמן זית


          הכנה

          להשרות ללילה חומוס ועדשים.
          לבשל את החומוס במים עם כף מלח, עד לריכוך ולסנן.
          לקלוף ולקצוץ דק בצל ושורש סלרי, לטגן קלות בסיר עמוק בשמן זית.
          לקצוץ טוב את צרור הסלרי והפטרוזיליה ולהוסיף לסיר (כולל הגבעולים).
          לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.
          לקצוץ עגבניות לגודל בינוני ולהוסיף אותן יחד עם העדשים המסוננות, החומוס המבושל והתבלינים.
          להוסיף מים עד לכיסוי + 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
          אחרי שהמרק רותח להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה עד להתרככות.
          להוסיף מיץ לימון לפי הטעם ומלח. לתקן תיבול ולאכול!

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן