להשרות את השעועית היבשה ללילה בשפע מים.
את הפלפלים לחצות לשניים, לנקות מגרעינים ולקלות בתנור בחום גבוה עד לריכוך והשחמה קלה.
לבשל את השעועית עד לריכוך מלא בשפע מים וכפית מלח - כשעה/ להפשיר במים רותחים ולבשל עם מלח כחצי שעה אם משתמשים בשעועית קפואה.
לסנן את השעועית ולטחון עם שאר הרכיבים למחית חלקה, לטעום ולתקן תיבול.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח