הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          ממרח פסטו טבעוני

          הכנות: 2 דקות | בישולים: 5 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          צרור בזיליקום
          צרור פטרוזיליה
          1/2 כוס אגוזי מלך
          שן שום
          שמן זית - לפחות כוס
          מלח, פלפל
          לימון


          הכנה

          בבלנדר/ מעבד מזון לשים: עלים מצרור בזיליקום, צרור פטרוזיליה חתוך גס ל-3 חלקים, שן שום קלופה, אגוזי מלך, חצי כוס שמן זית.
          להתחיל לעבד, בפולסים/ מהירות נמוכה ולאט לאט להגביר.
          להוסיף שמן זית בהדרגה עד לקבלת מרקם וסמיכות רצויה.
          * שימו לב שהפסטו מתגבש במקרר,
          ולכן רצוי להכין אותו קצת דליל יותר מהסמיכות הרצויה.
          זה הזמן לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.
          את הלימון להוסיף בסוף לעידון הטעם ולשימור מוצלח יותר.
          רצוי להעביר לצנצנת נקייה.
          ניתן לשמור במקרר כשבועיים (ולשים לב להשתמש בסכין נקייה) ואפשר גם להקפיא חלק מהכמות.
          מוצלח מאוד בתור ממרח או רוטב וגם לתיבול מאפים, סלטים, מרקים ועוד.

          ממרח מושלם שמשדרג כל מנה – מכריך, דרך ירקות בתנור וגם כף במרק בריא או תבשיל מחמם לא תזיק בכלל,
          פסטו טבעוני מכניס טעמים חדשים, ויטמינים ורעננות לכל מנה אליה הוא מתווסף.
          לדוגמא?
          כף בתוך מרק מנגולד ועדשים, מרק פטריות ושעועית או מרק ירקות
          כף פסטו טבעוני בתוך תבשיל בולונז צמחוני, או ברוטב עגבניות מהיר
          וגם ליד אנטיפסטי בריאים – תפוחי אדמה דרוסים, בטטה אפויה, או צ’יפס שעועית ירוקה
          תוספת פסטו טבעוני תהפוך את הארוחה הכי פשוטה לחגיגה של טעמים ומרקמים

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן