הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          בישול ביתי בריא סדנת קיץ

          מחבת אביבית עם ארטישוק ופטריות

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 30 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          חומרים
          שקית תחתיות ארטישוק קפואות ( 400 גר')
          חבילת פטריות
          3-4 שיני שום
          ​2 בצלים
          כוס עגבניות שרי
          חצי צרור כוסברה (ניתן להחליף בפטרוזיליה)
          מיץ מחצי לימון
          שמן זית
          מלח
          פלפל


          הכנה

          להפשיר במים רותחים את תחתיות הארטישוק ולסנן טוב, לחתוך לרצועות ארוכות.
          את השום והכוסברה לקצוץ דק.
          את הבצל לפרוס לחצאי טבעות דקים ואת העגבניות לחצות לשניים.
          את הפטריות לחתוך לאורך.
          לחמם מחבת עם שמן זית על אש בינונית, לאדות את הבצל עד לשקיפות.
          להוסיף את השום ולהקפיץ עד שעולה ריח.
          להוסיף את הארטישוקים (במידה ויש צורך בנוזלים להוסיף גם כמה כפות מים)
          לכסות את המחבת ולאפשר להם להתרכך מעט, לאחר כמה דקות להוסיף את הפטריות.
          להמשיך לצלות על אש גבוהה עד לצריבה קלה.
          להוסיף את העגבניות, הכוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם להנמיך את האש, לכסות ולבשל עוד 4 דקות.
          לכבות להוסיף את הלימון לטעום ולתקן תיבול.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן