להפשיר במים רותחים את תחתיות הארטישוק ולסנן טוב, לחתוך לרצועות ארוכות.
את השום והכוסברה לקצוץ דק.
את הבצל לפרוס לחצאי טבעות דקים ואת העגבניות לחצות לשניים.
את הפטריות לחתוך לאורך.
לחמם מחבת עם שמן זית על אש בינונית, לאדות את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף את השום ולהקפיץ עד שעולה ריח.
להוסיף את הארטישוקים (במידה ויש צורך בנוזלים להוסיף גם כמה כפות מים)
לכסות את המחבת ולאפשר להם להתרכך מעט, לאחר כמה דקות להוסיף את הפטריות.
להמשיך לצלות על אש גבוהה עד לצריבה קלה.
להוסיף את העגבניות, הכוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם להנמיך את האש, לכסות ולבשל עוד 4 דקות.
לכבות להוסיף את הלימון לטעום ולתקן תיבול.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח