הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          קורס בישול ביתי בריא סדנת ממרחים

          חמאת בוטנים בריאה

          הכנות: 30 דקות | בישולים: 20 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          חלבון
          חומרים
          קילו בוטנים עם קליפה דקה
          2 כפיות סילאן
          כפית מלח גס
          וקצת סבלנות...


          הכנה

          לחמם תנור לחום נמוך (150 בערך).
          להניח בתוך תבנית על גבי נייר אפייה את הבוטנים ולקלות כחצי שעה עד שהקליפה הדקה משחימה קלות
          להעביר לתוך קופסה ולכסות. כשהבוטנים מתקררים קצת, להתחיל לשקשק את הקופסה עד שהקליפות מתחילות להיפרד.
          לפתוח את הקופסה ולהתחיל להעביר את הבוטנים לתוך מכל מעבד המזון עם הסכין הקוצצת.
          (אם הקליפה לא ירדה, אפשר לנסות לעזור לה, אבל לא נורא אם נשארו קצת קליפות על חלק מהבוטנים).
          להתחיל לטחון, לטחון, לטחון ולטחון.
          לעצור ולעזור לרסק הבוטנים לחזור למכל עם לקקן. להמשיך לטחון.
          ושוב לפתוח ולעזור לתערובת.
          ושוב לטחון. התערובת הופכת לגרגירים ואז לבצק סמיך
          ואז פתאום כמו פלא, היא הופכת ל... חמאה!
          בשלב הזה כדאי להוסיף הסילאן והמלח לטחינה אחרונה.
          לאחסן בצנצנת נקייה במזווה.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן