הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          פנקייק הודי מתקתק ללא גלוטן וביצים

          הכנות: 8 שעות | בישולים: 15 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          1/2 כוס אורז מלא
          1/2 כוס עדשים אדומות
          כף דבש/ סילאן/ מייפל
          1/2 כפית קינמון
          שמן קוקוס / חמאה


          הכנה

          להשרות ללילה/ 8 שעות בהרבה מים את האורז והעדשים.
          בסיום ההשריה לסנן ולהעביר למעבד מזון/ בלנדר/ בלנדר יד
          לכסות במים כסנטימטר מעל התערובת ולהוסיף את הממתיק והקינמון.
          לטחון לבלילה חלקה במרקם של שמנת מתוקה, אפשר גם קצת יותר סמיך.
          לשמן מחבת נון סטיק טובה בשכבה דקה של שמן קוקוס ולצקת עיגולים מהבלילה.
          אל חשש, היא נראית נורא נוזלית בהתחלה, אבל היא מתמצקת במהרה.
          כשהעיגולים מעלים בועות להפוך את הפנקייק לכמה שניות ולהוציא לצלחת.
          אין צורך לשמן את המחבת בין הנגלות.
          עורכים שולחן עם ריבה, דבש, מייפל, טחינה, סלט פירות, גרנולה וכו'
          ואוכלים בתיאבון!
          *** אפשר להכין את הבלילה מראש ולשמור לכ-3 ימים במקרר.
          *** אפשר להכין את הפנקייקים מראש ולשמור לכ-3 ימים במקרר.
          *** אפשר לאכול גם עם ממרחים מלוחים, במקרה כזה להוריד את הממתיק ולהוסיף קמצוץ מלח לבלילה.

          רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן