להשרות ללילה/ 8 שעות בהרבה מים את האורז והעדשים.
בסיום ההשריה לסנן ולהעביר למעבד מזון/ בלנדר/ בלנדר יד
לכסות במים כסנטימטר מעל התערובת ולהוסיף את הממתיק והקינמון.
לטחון לבלילה חלקה במרקם של שמנת מתוקה, אפשר גם קצת יותר סמיך.
לשמן מחבת נון סטיק טובה בשכבה דקה של שמן קוקוס ולצקת עיגולים מהבלילה.
אל חשש, היא נראית נורא נוזלית בהתחלה, אבל היא מתמצקת במהרה.
כשהעיגולים מעלים בועות להפוך את הפנקייק לכמה שניות ולהוציא לצלחת.
אין צורך לשמן את המחבת בין הנגלות.
עורכים שולחן עם ריבה, דבש, מייפל, טחינה, סלט פירות, גרנולה וכו'
ואוכלים בתיאבון!
*** אפשר להכין את הבלילה מראש ולשמור לכ-3 ימים במקרר.
*** אפשר להכין את הפנקייקים מראש ולשמור לכ-3 ימים במקרר.
*** אפשר לאכול גם עם ממרחים מלוחים, במקרה כזה להוריד את הממתיק ולהוסיף קמצוץ מלח לבלילה.
רוצה לדעת איך לבנות מתכונים כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח